Markentreprenad

Våra tjänster

Bäckmans Markdesign erbjuder högkvalitativa tjänster inom markentreprenad för anläggning av gångar, uteplatser och trädgårdar. Vårt team av experter har lång erfarenhet och expertis inom branschen, och vi kan hjälpa dig med allt från planering och design till utförande av olika markarbeten.

Vi erbjuder tjänster inom

Kontakta oss för mer information, offertförslag eller rådgivning. Vi har även ett stort tjänsteutbud inom markentreprenad.

Gatsten

Kvalitativ marktjänst

Planerar du för kommande byggprojekt där du ska lägga ny uppfart, eller vill du ha en vacker trädgård och en välskött gräsmatta? Då är våra tjänster inom markentreprenad perfekta för dig!

På Bäckmans Markdesign erbjuder vi högkvalitativa tjänster inom markentreprenad. Vårt team av experter har lång erfarenhet och expertis inom branschen och vi kan hjälpa dig med allt från grävning och planering till anläggning av tomter och trädgårdar.

Vi arbetar med olika typer av projekt, oavsett om det handlar om mindre eller större projekt. Vi tar alltid hänsyn till dina önskemål och behov för att säkerställa att slutresultatet blir precis som du vill ha det. Vi använder endast de bästa materialen och verktygen för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet på vårt arbete.

Om du behöver hjälp med grävning och planering, kan vi erbjuda en rad olika tjänster såsom grävning för pooler, trädgårdar och gräsmattor. Vi kan också hjälpa dig med planering och anläggning av trädgårdar och grönområden, inklusive installation av bevattningssystem.

Förutom markentreprenad kan vi också hjälpa dig med andra tjänster för din trädgård. Besök gärna vår sida för Gräsmattor om du behöver hjälp med anläggning och skötsel av gräsmattor. Om du behöver hjälp med murbyggnation, besök vår sida för Murar. För stenläggning, besök vår sida för Stenläggning.

Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster inom markentreprenad. Vi står redo att hjälpa dig att förverkliga dina idéer och behov på ett professionellt och pålitligt sätt.

Anmäl ditt intresse idag

Som experter inom markentreprenad hjälper vi dig gärna att uppfylla dina behov. Fyll bara i dina uppgifter för att anmäl intresse, så återkommer vi till dig. Vi välkomnar alla frågor och tar emot beställningar. 

Kontakta oss när du är redo, eller sväng förbi kontoret och få hjälp på plats.

Ställ dina frågor eller beställ marktjänster idag

Professionell markentreprenad att lita på

För att säkerställa högsta kvalitet på våra marktjänster, utför vi alltid våra markarbeten strukturerat och metodiskt. Dessutom tar vi hänsyn till rådande branschstandarder och miljöfaktorer. Vi vill inte bara uppfylla, utan överträffa kundens förväntningar när det gäller kvalitet och hållbarhet. Detta resulterar i många nöjda kunder som har förtroende för oss och vår förmåga.

Markarbeten

Det är viktigt att ha en klar bild av vad som behöver göras innan man sätter igång med projektet. Vi hjälper dig planera arbetet och analysera området innan start. Detta för att arbetet ska gå säkert och effektivt under hela processen. Vår prioritet att alltid hålla oss till höga säkerhetsstandarder.

Efter att vi har slutfört analysen, fortsätter vi med att utforma en plan för projektet, inklusive budget och tidsram. Denna plan innehåller en detaljerad beskrivning av alla steg som krävs för att slutföra arbetet på bästa sätt, inklusive material, verktyg och maskiner som behövs. Genom att planera noggrant och använda bra utrustning, strävar vi alltid mot att utför arbetet i rätt tid och inom budget.

När alla moment har utförts och arbetet har slutförts, genomför vi en slutlig inspektion för att säkerställa att allt är enligt plan. Därefter kontrollerar vi att resultatet uppfyller de krav och standarder som specificerats. I samband med detta kan det vara aktuellt att rensa byggarbetsplatsen och ta hand om eventuellt avfall eller material som finns kvar efter arbetet. Som professionell markentreprenad tar vi alltid hänsyn till rådande branschstandarder, samt miljöfaktorer och säkerhetskrav. Det är viktigt för oss att ge våra kunder ett slutresultat som de kan vara nöjda med och som står sig över tid.

Öppettider

Måndag – fredag 8 – 17
( Lunchstängt 12 – 13 )

Kontantfri butik

 

Vi är nu en kontantfri butik. Hos oss kan du betala med kort, mobilen eller mot faktura.

 

Kontakta oss för offert

Vi är en markentreprenad med lång erfarenhet av marktjänster för alla typer av kunder, från privatpersoner till företag. Därför är vi den perfekta partnern för alla typer av projekt, oavsett storlek eller komplexitet. Vi använder oss av avancerad teknik och specialutrustning för att säkerställa att arbetet utförs på ett effektivt och noggrant sätt. Dessutom kan du alltid lita på vår erfarenhet och kompetens för att säkerställa att ditt projekt är framgångsrikt.

Vårt team av erfarna och professionella medarbetare finns alltid tillgängliga för att besvara dina frågor och ge dig den hjälp och rådgivning du behöver för att ta ditt projekt till nästa nivå. Så kontakta oss redan idag för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Andreas Fagrell

andreas@backmanssten.se
Tel. 072 – 7175619

Markentreprenad

Fler av våra tjänster

Gräsmattor

För hjälp med anläggning av gräsmattor, råd eller tips om hur du håller grönytan fin?

Grävning

Grävning är en viktig del av byggprocessen och när du vill att trädgården ska frodas

Dränering

Vid dränering avlägsnas vattensamlingarna i marken på ett tryggt och säkert sätt

Murar

Vi bygger murar som håller över tid, både kvalitetsmässigt, men även utseendemässigt.

Stenläggning

Vi är alltid noggranna i vårt arbete- När vi lägger sten gör vi det enligt kundens alla önskemål.

Gjutning

Gjutning ingår i tjänsteutbudet- Vi skapar fasta och hållbara konstruktioner med noggrannhet