Dränering

Våra tjänster

Backmans Sten erbjuder högkvalitativa tjänster inom stenläggning för anläggning av gångar, uteplatser och trädgårdar. Vårt team av experter har lång erfarenhet och expertis inom branschen och vi kan hjälpa dig med allt från planering och design till anläggning av stenbeläggningar.

Vi erbjuder bland annat tjänster inom

  1. Husgrunder
  2. Dagvatten
  3. Optidrain®

Kontakta oss för mer information, offertförslag eller rådgivning. Vi har även ett stort tjänsteutbud inom markentreprenad.

Dränerar

En dräneringstjänst att lita på

Inom markarbeten och byggprojekt kan vattensamlingar utgöra en risk både ur ett ekonomiskt och ett hållbarhetsperspektiv. Därför kan dina val kring dränering vara helt avgörande för projektets framtid. .

Vi erbjuder högkvalitativa och professionella dräneringstjänster för både privatpersoner och företag. Efter många års erfarenhet i branschen har vi samlat kunskap och expertis som låter oss lösa alla typer av dräneringsproblem. Den erfarenheten har gett oss förståelse för att varje fastighet har unika behov och krav. Därför ser vi till att anpassa våra tjänster efter varje dräneringsbehov. Vi använder de senaste teknikerna och verktygen för att utföra dräneringsarbeten effektivt och säkert. Samtidigt säkerställer vi att arbetet görs hållbart och kostnadseffektivt.

Vårt utbud av dräneringstjänster är brett, inklusive installation av dräneringsrör, dräneringsdiken, dräneringsmembran, dräneringspumpar och mycket mer. Vi kan också genomföra dräneringsundersökningar för att identifiera eventuella problem eller behov för underhåll.

Kundnöjdhet är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Det är för att vi är övertygade om att vårt fokus på hög kvalitet och god service är vad som gör oss till en av de bästa dräneringsleverantörerna på marknaden idag.

Kontakta oss för att lära dig mer om hur våra dräneringstjänster kan hjälpa dig att förbättra din fastighets hållbarhet och säkerhet. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina dräneringsbehov.

Anmäl ditt intresse idag

Våra experter inom dränering kan hjälpa dig att uppfylla just dina dräneringsbehov. Fyll i dina uppgifter och anmäl ditt intresse. Vi välkomnar dina frågor och tar emot beställningar. 

Kontakta oss när du är redo, så återkommer vi till dig, eller ta en sväng förbi kontoret om du vill ha hjälp på plats.

Ställ dina frågor och gör en beställning på dränering idag

Professionell hjälp med dränering

Dränera

Dräneringsprocessen spelar en avgörande roll för både fastigheter och markområden. Genom att avlägsna vattenöverskott förbättras säkerheten för både byggnader och människor som vistas i dem.

Effektiv dränering förebygger skador på byggnader och infrastruktur, såsom fukt- och mögelskador, frostsprängningar, sättningar och rötskador. Att minska markfuktigheten gynnar inte bara dina byggnader, utan även växtligheten i omgivningen. Välplanerad dränering kan öka fastighetens livslängd och värde samt minska risken för kostsamma reparationer och underhållsarbete i framtiden.

För att minska markfuktighet, öka säkerheten och förebygga skador är det klokt att anlita oss på Bäckmans Markdesign. Vi erbjuder professionella dräneringslösningar som garanterar att jobbet utförs korrekt och effektivt.

Vi anpassar dräneringsarbeten efter dina specifika behov och budget. Oavsett vilket dräneringsbehov du har, kan vi erbjuda den bästa lösningen för dig.

Öppettider

Måndag – fredag 8 – 17
( Lunchstängt 12 – 13 )

Kontantfri butik

 

Vi är nu en kontantfri butik. Hos oss kan du betala med kort, mobilen eller mot faktura.

 

Är du på jakt efter expertis inom dränering?

dränering

Dränering är inte bara en tjänst, det är en kraftfull lösning som säkerställer långsiktig hållbarhet för både fastigheter och markområden.

Som specialister inom dränering, erbjuder vi både denna och en rad andra entreprenadtjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi prioriterar kvalitet och effektivitet, och använder bara de bästa verktygen och utrustningen för att säkerställa att varje dräneringsuppdrag utförs till perfektion.

Dränering är en process som kräver noggrannhet och expertis, inte minst för att säkerställa att din gräsmatta förblir jämn och välskött. Vårt team av erfarna markentreprenörer har lång erfarenhet av dräneringsprojekt, och vi ser till att varje steg – från planering till slutförande – hanteras med största professionalitet.

När du anlitar oss för ditt dräneringsprojekt, kan du förvänta dig högsta kvalitet. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar, vilket innebär att du kan njuta av resultatet av vårt arbete idag, imorgon och långt in i framtiden. Lita på oss när det kommer till din dränering – vi får jobbet gjort.

Kontakta oss för offert

Backmans Markdesign är din pålitliga partner för effektiv dränering, en nyckelfaktor för att säkerställa långvarig hållbarhet av dina fastigheter och markområden.

Om ditt mål är att minska markfuktighet, förbättra fastighetens säkerhet och värde, eller att förebygga potentiella skador, rekommenderar vi starkt våra professionella dräneringstjänster. Vi säkerställer att varje dräneringsuppdrag genomförs på ett korrekt och effektivt sätt.

Med lång erfarenhet inom dränering, har Backmans Markdesign tjänat en mängd kunder, från privatpersoner till företag. Vi är kända för vår noggrannhet och snabbhet, samtidigt som vi garanterar ett kvalitetsresultat. Vårt primära mål är din totala tillfredsställelse och din fastighets långsiktiga stabilitet.

Kontakta oss för en offert eller för att prata om dränering och hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt idag!:

Andreas Fagrell
andreas@backmanssten.se
Tel. 072 – 7175619

Fler av våra tjänster

Gräsmattor

För hjälp med anläggning av gräsmattor, råd eller tips om hur du håller grönytan fin?

Grävning

Grävning är en viktig del av byggprocessen och när du vill att trädgården ska frodas

Markentreprenad

Vi formar och förändrar markens utseende och egenskaper enligt kundens alla önskemål

Murar

Vi bygger murar som håller över tid, både kvalitetsmässigt, men även utseendemässigt.

Stenläggning

Vi är alltid noggranna i vårt arbete- När vi lägger sten gör vi det enligt kundens alla önskemål.

Gjutning

Gjutning ingår i tjänsteutbudet- Vi skapar fasta och hållbara konstruktioner med noggrannhet