Bäckmans Markdesign AB

Marksten - Stenläggning - Entreprenad

I Bäckmans Markdesign AB löser vi det mesta inom stora och små entreprenader. Vi har en modern maskinpark och erfaren personal som hjälper dig att förverkliga dina utemiljöprojekt.

Vi anlägger uteplatser och garageuppfarter, bygger murar, lägger dränering, gjuter husgrunder, anlägger gräsmattor och andra entreprenadprojekt. Våra kunder är bland annat kommuner, kyrkogårdsförvaltningar, byggbolag och privatpersoner.

I vår stora utställning på Rådalsvägen 11 i Karlstad hittar du exempel och inspiration på murar och marksten i granit, skiffer och betong. Utställningen är öppen dygnet runt, så kom förbi och titta när det passar dig

Våra Stenar

I vår utställning hittar du bland annat marksten och mursten från Benders och Heda. Vi har även skiffer till trädgård och stenläggning från Oppdal, Offerdal och Otta. 

Mark- och mursten

Rikt urval av gat- och kantsten samt mursten i klassisk granit eller modern färgprakt i betong. Valmöjligheterna är stora.

Byggnadssten

Toppmodern verkstad med CNC-styrda maskiner hjälper dig att forma rätt och konstruera byggnadssten till ditt projekt.

Kontakta oss för offert:

Våra experter inom markdesign kan hjälpa dig genom hela processen för att du ska få en tjänst som uppfyller alla behov. Fyll bara i dina uppgifter och anmäl ditt intresse. Vi välkomnar alla frågor och tar emot beställningar på våra tjänster inom markdesign. 

Om du redan vet vilken tjänst du är intresserad av, kontakta oss när du är redo, så återkommer vi till dig. Annars är du välkommen att kika runt i vårt tjänsteutbud. Eller ta en sväng förbi kontoret om du vill ha hjälp på plats.

Ställ dina frågor eller beställ markdesign idag