Nu tar vi upp braskaminer, spisar och andra vedeldade värmekällor i vårt sortiment igen. I slutet av nittiotalet var Bäckmans stenhuggeri en av de största återförsäljarna av kaminer och spisar i Sverige. Under åren har det skett en stor utveckling av kaminer och spisar och de har blivit effektivare. Det är en anledning till att vi tycker det är både roligt och intressant att börja sälja och montera kaminer igen. En spännande nyhet är våra vattenmantlade kaminer som kan integreras med befintligt uppvärmningssystem.

 


När du investerar i ditt hem är det en långsiktig satsning som ska spara pengar, ge värme och trivsel i många år. Vi har noga valt de produkter vi nu erbjuder. På marknaden för braskaminer finns ett brett utbud där vi har valt att satsa på kvalitet, design och energieffektivitet. Naturligtvis erbjuder vi helhetslösningar då vi även bygger och renoverar skorstenar. I vårt sortiment ingår även en modul skorsten för nyinstallation där befintlig skorsten saknas.


                      


 

 

 

 

Scandinavisk SpismiljöFör en vacker och praktisk lösning erbjuder vi ett stort utbud av granit, marmor , skiffer och kalksten att ha framför, bakom och under kaminen. Materialet sågas fram efter era önskemål och mått. När du väljer oss som leverantör får du en vacker, funktionell och effektiv lösning. Välkommen in till vår utställning av kaminer, spisar och skorstenssystem på Rådalsvägen 11 i Skåre.