Anläggning av gräsmattor

Våra tjänster

Bäckmans Markdesign erbjuder högkvalitativa tjänster inom anläggning av gräsmattor för trädgårdar och utomhusområden. Vårt team av experter har lång erfarenhet och expertis inom branschen och vi kan hjälpa dig med allt från planering och design till anläggning av vackra och välmående gräsmattor.

Vi erbjuder bland annat tjänster inom

  1. Markberedning
  2. Färdiga gräsmattor på rullar
  3. Gräsalternativ såsom:
    – Sedummattor
    – Ängsmattor

Vill du ha mer information om våra tjänster kan du alltid Kontakta oss. Passa även på att kika in vårt stora tjänsteutbud inom markentreprenad.

Gatsten

Vi anlägger gräsmattor

Längtar du efter en vacker anlagd gräsmatta och vill ha en behaglig, avslappnad utomhusmiljö att njuta av? Då är våra professionella tjänster för anläggning av gräsmattor perfekta för dig!

Bäckmans Markdesign erbjuder högkvalitativa tjänster inom anläggning av gräsmattor! Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap kan vårt team hjälpa dig genom hela processen, från att välja rätt typ av gräs till att förbereda jorden och så frön för en garanterat jämn och frisk gräsmatta. Vi är experter på att anlägga gräsmattor och använder både rätt verktyg och frön för att säkerställa högsta kvalitet.

Att anlägga en gräsmatta kan vara ett spännande och givande projekt för att skapa en vacker och grönskande trädgård. Men det kräver också noggrann planering och hårt arbete för att uppnå önskade resultat. Tid är en värdefull resurs, och därför erbjuder vi våra tjänster för att ta hand om anläggningen åt dig och göra din gräsmatta så perfekt som möjligt.

Kontakta oss redan idag för en offert eller för att prata med våra experter om hur vi kan hjälpa dig med anläggning av gräsmattor! Låt oss vara din partner för en frodig och välmående gräsmatta som kommer att imponera.

Anmäl ditt intresse idag

Våra experter på gräsmattor kan hjälpa dig att uppfylla just dina behov. Fyll i dina uppgifter och anmäl ditt intresse. Vi välkomnar dina frågor och tar emot beställningar. 

Så kontakta oss när du är redo, vi  återkommer till dig, eller ta en sväng förbi kontoret för att få hjälp på plats.

Ställ en fråga eller beställ anläggning av gräsmattor.

anlägga gräsmatta

Behöver du hjälp med att anlägga en gräsmatta?

Vi har god kunskap om allt rörande anläggning av gräsmattor. Men vi arbetar tillsammans med dig för att skapa lösningar som passar just dina behov och budget.  Därför svarar vi på dina frågor och kan ge råd och tips för hur du ska sköta om din gräsmatta på bästa sätt.

Slutligen kan du lita på att vi levererar högsta kvalitet i vår tjänst och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Låt oss ta hand om anläggningen av din gräsmatta så att du kan njuta av en frodig och härlig trädgård utan bekymmer. 

Kontakta oss och låt oss hjälpa dig i riktning mot den trädgård du alltid har drömt om. 

Öppettider

Måndag – fredag 8 – 17
( Lunchstängt 12 – 13 )

Kontantfri butik

 

Vi är nu en kontantfri butik. Hos oss kan du betala med kort, mobilen eller mot faktura.

 

Kvalitativ anläggning av gräsmattor

Vi erbjuder en rad tjänster inom entreprenad och anläggning. Exempel på sådana tjänster är dränering, grävning, murbyggen m.m. som vi erbjuder våra kunder till konkurrenskraftiga priser. När vi ska anlägga gräsmattor använder vi ordentliga verktyg och bra utrustning. På så sätt kan vi säkerställa att gräsmattan blir jämn och fint behandlad. 

Vårt team professionella anläggare har lång erfarenhet av att anlägga gräsmattor. Vi ser alltid till att arbetet blir gjort – från att förbereda marken till att behandla gräset. När vi sätter igång strävar vi alltid efter en hög kvalitet i vårt arbete. Detta för att du ska kunna njuta av det gröna även i framtiden.

anläggning av gräsmattor

Kontakta oss för offert

logga Bäckmans Markdesign ab

Vi har lång erfarenhet av att anlägga gräsmattor för alla typer av kunder, från privatpersoner till företag. Vi arbetar noggrant och snabbt för att säkerställa att du får gräsmattan du drömmer om.

Kontakta oss för en offert eller för att prata med om anläggning av gräsmattor och hur vi kan hjälpa dig anlägga din gräsmatta idag!:

Andreas Fagrell
andreas@backmanssten.se
Tel. 072 – 7175619

Utöver anläggning av gräsmattor erbjuder vi:

Dränering

Vid dränering avlägsnas vattensamlingarna i marken på ett tryggt och säkert sätt

Grävning

Grävning är en viktig del av byggprocessen och när du vill att trädgården ska frodas

Markentreprenad

Vi formar och förändrar markens utseende och egenskaper enligt kundens alla önskemål

Murar

Vi bygger murar som håller över tid, både kvalitetsmässigt, men även utseendemässigt.

Stenläggning

Vi är alltid noggranna i vårt arbete- När vi lägger sten gör vi det enligt kundens alla önskemål.

Gjutning

Gjutning ingår i tjänsteutbudet- Vi skapar fasta och hållbara konstruktioner med noggrannhet