Gjutning: form, funktion, kvalitet

Våra tjänster

Bäckmans Markdesign erbjuder högkvalitativa tjänster inom gjutning för konstruktion av betongplattor, trappor och andra strukturer. Vårt team av experter har lång erfarenhet och expertis inom branschen och vi kan hjälpa dig med allt från planering och design till utförande av gjutningsprojekt.

Gjutning

I vårt utbud ingår bland annat

  1. Husgrunder
  2. Grunder för t.ex växthus och orangeri
  3. Fundament

Kontakta oss för mer information, offertförslag eller rådgivning. Vi har även ett stort tjänsteutbud inom markentreprenad.

Erfarenhet och kompetens för gjutning av betong

Bäckmans Markdesign erbjuder högkvalitativa tjänster inom gjutning för anläggning av plattor och andra ytor.

Vi har erfarenhet av att arbeta med olika typer av projekt och kan hjälpa dig med allt från planering och design till gjutning av betongplattor.

För att utföra markarbete förbereder vi området för gjutning av plattor. Detta inkluderar nivellering av marken och förberedelse av underlaget för att säkerställa att ytan blir jämn och stabil. Dessutom tar vi alltid hänsyn till dina önskemål och behov för att säkerställa att slutresultatet blir precis som du vill ha det.

Vårt team av experter använder endast de bästa materialen och verktygen för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet på vårt arbete. Vidare kan vi också hjälpa dig med anläggning av gräsmattor och andra grönområden, inklusive installation av bevattningssystem och plantering.

Utöver gjutning kan vi också hjälpa dig med andra tjänster för din trädgård och uteplats. Besök gärna vår sida för Markentreprenad om du behöver hjälp med planering, grävning och anläggning av trädgårdar. Om du behöver hjälp med stenläggning, besök vår sida för Stenläggning. För murbyggnation, besök vår sida för Murar. Slutligen, för att förhindra fuktskador och översvämningar, besök vår sida för Dränering.

Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster inom gjutning. Vi står redo att hjälpa dig att förverkliga dina idéer och behov på ett professionellt och pålitligt sätt.

Anmäl ditt intresse idag

Våra experter inom gjutning kan hjälpa dig att uppfylla dina behov. Fyll i dina uppgifter och anmäl ditt intresse. Vi välkomnar alla frågor och tar emot beställningar. 

Så kontakta oss när du är redo, vi  återkommer till dig, eller ta en sväng förbi kontoret för att få hjälp på plats.

Ställ dina frågor och gör en beställning på gjutning idag

Vad är gjutning bra för

Skräddarsydda och högkvalitativa gjutningstjänster

Välj Bäckmans Markdesign AB för skräddarsydda och högkvalitativa gjutningstjänster som uppfyller dina specifika behov och krav. För det första är vi specialister på att utforma anpassade och effektiva lösningar för uteplatser, gångar, trappor och andra konstruktioner med hjälp av den mångsidiga gjutningstekniken. Genom att använda gjutning kan vi, dessutom, skapa komponenter med varierande former och storlekar samt komplexa geometrier och detaljer som kan vara svåra eller omöjliga att åstadkomma med andra metoder.

Tids- och kostnadseffektiv gjutningsteknik

Spara tid och pengar genom att använda gjutning, en teknik som minskar antalet processer som krävs för att producera en komponent. Få mer värde för din investering jämfört med andra tillverkningsmetoder. Gjutning gör det möjligt för oss att, å andra sidan, producera identiska komponenter i stor skala med hög precision och kvalitet, vilket möjliggör en snabb och effektiv produktion av stora mängder lösningar eller komponenter – en stor fördel för omfattande projekt.

Gjutningsarbete

Hållbarhet och kvalitet i våra gjutningslösningar

Vi garanterar hög hållbarhet och kvalitet i våra gjutningslösningar, vilket innebär att du kan lita på att de kommer att hålla länge och ge bästa möjliga resultat för ditt projekt. Vi arbetar noggrant med varje steg i gjutningsprocessen för att säkerställa att våra gjutningsarbeten överensstämmer med dina krav och förväntningar. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda gjutningstjänster som anpassas efter dina specifika behov och krav, vilket ger dig en lösning som är skräddarsydd för ditt projekt och ger bästa möjliga resultat genom att använda gjutning.

Expertis inom gjutning av olika betongkonstruktioner

Som experter inom gjutning av betongplattor, trappor, murar, stödmurar, fundament och dekorativa element, är vi redo att hjälpa dig att förvandla dina utomhusprojekt. Kontakta Bäckmans Markdesign AB idag för att diskutera dina behov och upptäck hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål med hjälp av den innovativa gjutningstekniken. Slutligen, optimera ditt projekt med gjutning som en central del av dina lösningar och upplev fördelarna med en sammanhängande och effektiv process.

Öppettider

Måndag – fredag 8 – 17
( Lunchstängt 12 – 13 )

Kontantfri butik

 

Vi är nu en kontantfri butik. Hos oss kan du betala med kort, mobilen eller mot faktura.

 

Kontakta oss för offert på gjutning

Gjutning

När du nu har fått insikt i de många fördelarna med våra tjänster och hur vi kan bidra till att optimera ditt projekt med hjälp av vår expertis inom gjutning, är det dags att agera. Med vårt fokus på skräddarsydda och högkvalitativa tjänster inom betongarbeten kan vi erbjuda dig de bästa lösningarna för dina utomhusprojekt. 

Oavsett om det gäller uteplatser, gångar, trappor, murar, stödmurar, fundament eller dekorativa element, står vi redo att hjälpa dig förverkliga dina visioner och uppnå dina mål.

Vi är stolta över att erbjuda en sammanhängande och effektiv process som sparar både tid och pengar, samtidigt som vi garanterar hög hållbarhet och kvalitet i våra lösningar. Dessutom är våra tjänster skräddarsydda efter dina specifika behov och krav, vilket ger dig en unik och anpassad lösning för ditt projekt.

Vi är här för att erbjuda dig skräddarsydda och hållbara lösningar för ditt projekt, oavsett om det gäller gjutning av betongplattor, trappor eller andra strukturer. Vi ser fram emot att höra från dig och samarbeta för att förverkliga dina drömmar. Så kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa en framgångsrik och effektiv lösning för dina utomhusprojekt.

Fler av våra tjänster

Gräsmattor

För hjälp med anläggning av gräsmattor, råd eller tips om hur du håller grönytan fin?

Grävning

Grävning är en viktig del av byggprocessen och när du vill att trädgården ska frodas

Markentreprenad

Vi formar och förändrar markens utseende och egenskaper enligt kundens alla önskemål

Murar

Vi bygger murar som håller över tid, både kvalitetsmässigt, men även utseendemässigt.

Stenläggning

Vi är alltid noggranna i vårt arbete- När vi lägger sten gör vi det enligt kundens alla önskemål.

Dränering

Vid dränering avlägsnas vattensamlingarna i marken på ett tryggt och säkert sätt