Varje människa är unik. Gravstenen avspeglar den avlidnes personlighet och ger ett minne att hedra och bevara. Vi tillverkar varje gravsten från grunden efter kundens önskemål och kan därför hugga fram en gravsten efter den form och storlek som ni önskar.

Vill du ha hjälp att beställa en gravsten så kontakta Jenny, 054 – 53 40 74

Gravstenskataloger

Klicka på någon av våra gravstenskataloger här under så hittar ni ett stort innehåll av förslag på stenar, granitsorter, dekorer samt olika textstilar och uppställningsförslag.

blakatalog
silverkatalog

Vi har även en utställning på Ilanda av både stående och liggande gravstenar.

Vissa arbeten utföres även på plats på olika kyrkogårdar. Det kan gälla textkompletteringar och renoveringar av gravstenar som ej går att flytta. Dessa arbeten utföres under 2 tillfällen på sommaren.


Beställningsblanketter

Här kan du fylla i blankett om beställning av gravsten och beställning av textkomplettering.

Beroende på inställningarna i din webbläsare kan det vara nödvändigt att välja Acrobat Reader för att öppna och fylla i blanketten textkomplettering. Spara filen på din dator och öppna lokalt fungerar alltid.


Emperi – självvattnande blomlådor

Vi är också återförsäljare för Emperi självvattnande blomlådor. Ett enkelt sätt att få blomsterplanteringarna på kyrkogården att hålla sig fina även om man inte har möjlighet att vattna själv så ofta.