Grävning

Vi utför alla typer av grävningstjänster

Grävning är en central del i de flesta projekt och en stabil grund minimerar risker både på kort och lång sikt.

Att gräva själv kan vara tidskrävande, så om du söker en erfaren och professionell tjänsteleverantör med gedigen kunskap inom grävning, är våra tjänster perfekta för dig. Oavsett om du behöver grävning för att skapa en stabil grund eller anlägga en trädgård, kan du lita på oss som erfarna markentreprenörer.

Grävning är en nödvändig process för att omforma och förbättra ditt landskap. För att effektivisera och förenkla arbetet använder vi specialverktyg som grävmaskiner, traktorer och schaktmaskiner, vilket också minskar risken för bestående skador. Det är tungt arbete att rensa bort material och gräva rännor för installation av rör och kablar, men med vårt kunnande och erfarenhet kan vi utföra detta arbete åt dig på ett säkert och effektivt sätt.

Vi erbjuder bland annat tjänster inom

  1. Schaktning
  2. Markberedning
  3. Jordförstärkning
  4. Armering

Kontakta oss för mer information, offertförslag eller rådgivning. Vi har även ett stort tjänsteutbud inom markentreprenad.

Säker och effektiv grävning

Genom att anlita oss får du tillgång till kvalitetsverktyg och utrustning för ditt grävprojekt. Användningen av specialverktyg ökar både precisionen och säkerheten i grävarbetet. Bäckmans Markdesign tar ansvar för vår grävning genom att planera och utföra arbetet både noggrant och säkert, för att undvika vanliga fallgropar, olyckor och skador både på människor och egendom. Vi anser att det är viktigt att ta hänsyn till miljön och följer självklart branschnormer, regler och lokala bestämmelser för att öka säkerheten och minimera eventuell miljöpåverkan.

Med lång erfarenhet i ryggen har vi hög kunskap inom en rad anläggningstjänster, så om du är i behov av hjälp med grävning, dränering, murbyggnation eller annat, är vi en professionell entreprenör som kan hjälpa dig från ritbordet till ett färdigställt projekt. Det gör vi alltid på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som vi tar hänsyn till dina behov och önskemål.

Om du planerar ett projekt och behöver råd eller hjälp med grävning, tveka inte att kontakta oss.

Byggprojekt kräver både hållbarhet och säkerhet – grävning är nyckeln

Byggprojekt är ofta känsliga ur både hållbarhets- och säkerhetsperspektiv. Därför är det viktigt att noggrant planera och förbereda inför projektets start. En stabil grund är en förutsättning för att minimera risker på både kort och lång sikt, och för att uppnå detta är grävning en avgörande del av byggprocessen.

Grävning används bland annat för att plana ut marken, gräva ner material, rör och ledningar, eller för att avlägsna överflödigt material från marken. Genom att jämna ut markytan med hjälp av grävning skapas en stabil grund som ökar byggprojektets livslängd och säkerhet. Dessutom, när man installerar rör och ledningar under marken, är det tungt arbete att gräva för hand. Därför är det fördelaktigt att använda specialverktyg som grävmaskiner för att öka kvaliteten på grävarbetet och minska riskerna för skador.

Sammanfattningsvis minskar noggrant planerad och utförd grävning riskerna under byggprojektet, både ur hälsomässiga och ekonomiska perspektiv. Detta samtidigt som det möjliggör för att undvika störande stolpar och infrastruktur ovan jord. För att säkerställa bästa möjliga resultat är det viktigt att anlita en professionell aktör med gedigen erfarenhet och kunskap inom grävning.

Grävning
logga Bäckmans Markdesign ab

Anmäl ditt intresse idag

Våra experter på grävning hjälper dig att uppfylla alla behov. Fyll i dina uppgifter och anmäl ditt intresse idag. Vi välkomnar alla frågor och tar emot beställningar. 

Så kontakta oss när du är redo, vi  återkommer till dig, eller ta en sväng förbi kontoret för att få hjälp på plats.

Ställ dina frågor och beställ grävning idag

Grävning i trädgårdsarbetet

Grävarbeten

När du ska förbereda marken inför att anlägga en gräsmatta , eller om du ska arbeta i trädgården, behövs en del grävning. För det första kan det vara nödvändigt att gräva bort stenar och ogräs för att göra arbetet enkelt och mer effektivt. Dessutom förbättras jordkvaliteten genom grävning, vilket innebär att du kan skapa en yta som är mer lämplig att plantera växter och gräs uppå. Så genom att använda rätt teknik och verktyg kan du på ett enkelt sätt förvandla en dålig gräsmatta eller trädgård till en härlig utomhusmiljö.

Öppettider

Måndag – fredag 8 – 17
( Lunchstängt 12 – 13 )

Kontantfri butik

 

Vi är nu en kontantfri butik. Hos oss kan du betala med kort, mobilen eller mot faktura.

 

Kontakta oss för offert

Grävning är ett nödvändigt ont när du vill säkerställa långsiktig hållbarhet i dina byggprojekt, fastigheter eller markområden. För att göra detta på rätt sätt är det viktigt att anlita en pålitlig och professionell grävtjänst. Vår noggranna och snabba arbetsmetodik säkerställer ett väl utfört arbete och ger dig trygghet i att ditt projekt kommer att genomföras på ett säkert och hållbart sätt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt grävarbete och leverera högsta kvalitet på våra tjänster.

logga Bäckmans Markdesign ab

Har du ett grävarbete framför dig och vill ha tips och råd, eller anlita en expert på grävning, rekommenderar vi dig att kontakta oss. Bäckmans Markdesign är en professionell grävtjänst, som får jobbet gjort snabbt, effektivt och på rätt sätt. Med vår erfarenhet och kompetens inom branschen är vi en pålitlig samarbetspartner för alla typer av kunder, både privatpersoner och företag.

Kontakta oss för en offert eller för att prata med oss om våra grävtjänster och hur vi kan hjälpa dig idag!

Andreas Fagrell
andreas@backmanssten.se
Tel. 072 – 7175619

Fler av våra tjänster

Gräsmattor

För hjälp med anläggning av gräsmattor, råd eller tips om hur du håller grönytan fin?

Dränering

Vid dränering avlägsnas vattensamlingarna i marken på ett tryggt och säkert sätt

Markentreprenad

Vi formar och förändrar markens utseende och egenskaper enligt kundens alla önskemål

Murar

Vi bygger murar som håller över tid, både kvalitetsmässigt, men även utseendemässigt.

Stenläggning

Vi är alltid noggranna i vårt arbete- När vi lägger sten gör vi det enligt kundens alla önskemål.

Gjutning

Gjutning ingår i tjänsteutbudet- Vi skapar fasta och hållbara konstruktioner med noggrannhet